Potlačována nenávist, začalo přepínat.
Každej repetetivní den, muset tě vídat.
Jenom nenávist, srdce chladne.
Asi to nevadí, asi je to dobře.
Každá z těch psychických ran, skovaných hluboko.
Vyleze na povrch, zatím jsem v pohodě, aspoň na oko.
Nikdo nezná mojí minulost, jednou zapomenu.
Jestli svoji budoucnost utnu, zapomenete vy.
Ano pro kroky vpřed musíš se snažit. Jinak ten bludný kruh..tě stále jen souží.;-)*
20.05.2020 18:57:22 | jenommarie