Mrtví slzy neroní
Anotace: smutná báseň o konci života
Mrtví slzy prý neroní
do polštářů navezené hlíny
u pomníku šeřík nevoní,
přesto hraje všemi odstíny
Pozůstalí roní slz potoky
jež stékají mrtvým na střechu
hrobu, kde pochovali proroky
mající desku zarostlou od mechu
Mrtví slzy prý neroní ,
však nemohou, bez očních jamek
ani umíráček jim nezvoní
těm nebožtíkům,bez života známek
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Pittoresque, Emily Říhová
Komentáře (0)