Voda, to je dar, kterého si musíme vážit, byť je jí nyní v těchto dnech kapku víc, tak několik let sucha to nenapraví. Musí pršet i nadále. Ideálně však tak, aby se voda stihla vsakovat. To by bylo ideální.
Do háje. Píšu komentář k tak hezkému dílu a ne nějaké šílené pojednání. Ehm... Omlouvám se, ale tento velice dlouhý komentář je důkazem toho, že ta báseň vzbuzuje emoce, aspoň u mě. A to je něco, čeho si u básní a obecně z umění velice vážím.
21.06.2020 21:46:27 | Roser
Někde to opravdu hrůza byla.
Jakou má sílu. Co voda umí.
Přesto mě (na)vždycky okouzlila,
ta její krása, když tiše šumí...
21.06.2020 18:08:22 | Kapka
To je pravda..chtělo by to už sluníčko. Voda když chybí, je to zlé..a tyto povodně jsou opět pro někoho, hodně zničující. ;-)
21.06.2020 13:10:19 | jenommarie