V
Pamatuji si na ten den, kdy jsem tě spatřila
V mysli mi prolétla dost jízlivá myšlenka...
Asi osud jí zachytil a rozhodl se karty zamíchat
Uteklo pár dní, pár měsíců a karty se začaly vykládat
Avšak kdo mohl tušit, jaký bude konec..
Předvídat? Naivní karta i mysl
A je to tak....jedna jízlivá myšlenka, pár vteřin bdění a bylo to tu
.. to za co jsem ronila slzy
Na co už nikdy nezapomenu a nezažiji víc..
Přečteno 186x
Tipy 8
Poslední tipující: Eru Alonnar, Denael, Iva Husárková, Frr, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)