Snad jen trochu na uklidněnou, no, jak píšeš,
stejně jako ona shořím už brzy,
jen dodám, shoříme Všichni.Smrtka se mi zdá, že je ve finále velmi spravedlivá, hlavně se jí Zbytečně nebát.Krásně jsi to napsal, ST.
14.01.2021 15:50:40 | Jeněcovevzduchukrásného
Spravedlivá a věčná...aneb nechtějme odvrátit neodvratitelné, je to zbytečné ;)
14.01.2021 19:04:43 | Snacek
Jo, tak nějak.
Nad smrtí však vítězí život věčný.Reinkarnace?, nový Svět bez bolesti a zloby?
V každém případě věřím, jsem si jist, že život smrtí nekončí a naše já nezanikne.:-)
15.01.2021 15:41:31 | Jeněcovevzduchukrásného
Já se jí-ho, vždycky hrozně bála. Až díky jednomu autorovi, který s ní velmi rád koketuje, mnohdy i víc, jsem pochopila, že se vlastně nemám čeho bát. A v jeho podání bývá ještě pokaždé svůdně krásná. :-) Hořet se dá i láskou.:-)
09.07.2020 10:25:29 | Dreamy