Přibylo pohřbů
ubylo svateb
Chci vědět proč Bůh
čas nám tak krade
Ubylo lidí
těch co jsme znali
Život tak vidím
jak závod v rally
A na stupních pro vítěze
v černobílé kombinéze
čekáš věnec
Vavřínový?
Zítra začně závod nový...
Bych řekl. Pragmatická realita stárnutí je, jak uleželý sýr se smutným okem.
Nějak závody přežít... k dožití.
07.07.2020 21:39:42 | šerý