Na konci cesty u pobřeží –
až tam, kde hvězdy nemlčí,
umírá stařec v temné věži –
přikován těžkou obručí.
Se samotou se sblížil tiše –
s pokorou snáší soužení;
odhodil vše, co vede k pýše –
ve světě plném mámení.
Moc se mi to líbí
16.07.2020 14:08:44 | petrzal
Děkuji. Je to ale velmi smutné. V poslední době to nemám lehké. Nežiji na pobřeží - ale v horách, daleko od středu obce Josefův Důl. Od 13. 3. jsem viděl jen asi 10 lidí.
16.07.2020 15:30:47 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?