Létá si tu vzduchem kulička.
Matkou jí je malá trubička.
Tátu nepoznala, neviděla.
Ve světle náhle znejistěla.
Potká svoji sestru za sebou.
Poznali stejnou silou vazebnou.
Příbuzná v okamžiku pukla.
Ostrá dýka cizí naň ťukla.
Co má dělat? Kde má se schovat?
Nechce nechat do sebe klovat.
Cítí chlad i teplo tělní souměrné.
Náhle jsou si se sestrou souzněné.