Chomutov vždy měl od průmyslu otlačená kolena - trochu depresivní sever, tedy. Ten Tvůj nečekaný konec bukanýrů mě překvapil. Když si ale v místních vodách získali populistické teritorium, tak se pro mě stali tak trochu dobrodružnou a exotickou bandou.
Rád jsem přišel, přečetl a tipnul.
24.07.2020 11:39:19 | šerý