Andělé
Pořád se potkáváme
Jsme u sebe..a vlastně od sebe
Ale pohledy vždy pravdu prozradí
A když tam náhodou nebudu
Věřím že mi tě andělé ochrání
I když ta dáma s kosou hledí na náš život
A nevíme kdy se vidíme naposledy
Kdy skončí naše životní cesta
Kdy už se ty oči nikdy nesetkají
Pořád věřím..že mi tě všude andělé ochraňují
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: Jdarks, Eru Alonnar, mkinka, Denael, Tomcat, Iva Husárková, Emily Říhová
Komentáře (6)
Komentujících (4)