Ztrácím tě
Já stále miluji tě
Ale svět můj se najednou s tebou v prach obrací
Já zbožňuji tě
A cítím, že teskný můj život se vrací
A braním se tomu
Co mi síly stačí
A modlím se k Bohu
Ať mi tě neodvláčí
Já nevím kým bez tebe jsem
Já nevím jak bez tebe bych byl
Tys byla jako náhlý krásný sen
Přeji si aby vydržel o chvíli dýl
Avšak zdá se mi že sen již končí
Prosím přesvědč mě o opaku
A moje mysl tím pocitem jančí
Hledá způsob jak znovu tě dát do rozpaků
Já srdce své dal tobě
Já dal srdce do svých veršů
A teď nadávám sám sobě
Že nemám srdce rytířů
To pomohlo by v boji mém
Proti osudu
A nervy jako bílý krém
Přetékájí z trpělivosti sudu
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Jajja, jenommarie, Tomcat
Komentáře (3)
Komentujících (3)