Rozum válčil s citem
Srdce vyhořela
Zbyla jenom těla
Někde pod úsvitem
Těla napůl živá -
denně další padlí
Vstali. Jdou dnem a dlí
Nesní - co jim zbývá!
Toho se i bojím, obojího třeba bez boje..zapojit rozum s citem.
16.08.2020 14:51:20 | jenommarie
...když rozum prohrává ***
14.08.2020 10:07:33 | JC senior
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?