Deprese
Anotace: snad se bude líbit
Dny se mi do jednoho slévají
Deprese ve mě v poklidu skvétají
Přichází doba zlá
Všechno dobro upadá
Všude svině, každý druhý
Jenom hanit a pomlouvat umí
Otáčim se, do háje je posílám
Snažim se uklidnit, ale v depresi umírám
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten
Komentáře (5)
Komentujících (4)