Poslední nádech
Místo abys řekla pravdu
Užila si křivdu.
Opět a zase od tebe použití
Toužíš mi aplikovat ublížení.
Venku bouře, kroupy padají
V myšlenkách mám tvé zjevení
Chci se ho zbavit, chci ho odstranit.
Jak se toho zbavit? Jedině se poranit.
Pronásleduje mě úzkost,
Pomáhá tomu tma.
Cítím v těle každou kost.
S nožem hraje se mi lehká hra.
Je mi teplo, nůž se zařízl
Do hloubky až na kost.
Už je mi zima
Už necítím na tebe zlost.
A tak s posledním nádechem ti odpouštím.
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Pittoresque, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (4)