Hledím na dno duše,
náznak citů tuše.
Nevidím však nic,
jenom prázna víc.
Jsem jak dutá nádoba,
můj obličej je ozdoba.
Nosím milou masku.
V knihách hledám lásku.
Místo upřímnému smíchu,
oddávám se tichu.
Udrží mě? -Sotva.
Reality kotva.
Náš svět už mi nestačí.
Chci teď vidět jinačí.
Ztratím se v představách,
krásnějších dálavách.
Zimou se tam třesu,
Cestou domů, k lesu.
Krása je to chladná-
nepředčí ji žádná.
U veliké tůje,
klid mě obklopuje.
Na vrcholku stromu,
najdu vášeň k tomu.
Pak sluneční zář,
sežehne mi tvář.
A donutí mě k tomu,
vrátit se zpět- domů
Pěkné jen váhám jestli poslední slovo by němělo být spíše "Dolů"
Líbilo se mi ale to číst
24.09.2020 13:35:47 | petrzal
Pěkné dílo a smutné
24.09.2020 13:32:17 | Crazymike