Smutný den
Anotace: před nedávnem vykouknu z okna a co nevidím:deštivo a zamračeno..
Smutný den
Dnešní den je smutný,
tvář od rána zamračená,
svit slunce je nutný,
obloha je však uzamčená.
Podívej,už zase pláče
a černý plášť si dává,
na stromě se zimou třepe ptáče
a slunce mrakům nešťastně mává.
Dnešní den je ospalý
a pláče každou chvíli..
pohled ven je zoufalý
a pomalu k večeru se chýlí..
Snad s ránem přijde sluníčko
a bude nás příjemně hřát..
a až paprskem pošimrá nás maličko,
půjdem si za ním ven hrát..
Komentáře (1)
Komentujících (1)