Uslyším někdy ticho noci,
osamocený od shonu,
zanechán prázdnu – bez pomoci –
zas v říši temných démonů?
Jen láska může tiše vstoupit
do těla s duší rozporů
a přitom srdce neotupit
běsněním sebezáporu.
Na hraně trýzně očekávám,
že slzy bolest odplaví,
když nepodléhám již obavám
u oltáře své popravy.
https://www.youtube.com/watch?v=dMxoIEmkfOQ&t=6s
(druhá část)
Nejvíce se mi líbí druhý odstavec.
27.09.2020 19:55:48 | mkinka
Děkuji. Tak trochu mne inspiroval jeden telefonní rozhovor s význačnou psycholožkou z Ostravy.
27.09.2020 20:00:57 | ARNOKULT
Láska pomůže odplavit slzy,
s ní méně bolí tíha v srdci.
Poprava ducha nebo těla.
S láskou by v tichu odletěla.
Pěknou neděli přeji. :)
27.09.2020 13:59:23 | jenommarie