Kamínky na hrobě
Anotace: Smutná podzimní báseň inspirováná Ortenem
Horkému létu slábne dech
Kamínky se z hrobu kutalí
až mrzne úsměv na rtech
navěky totiž mrtvé uspaly
Na kamínku roste mech
a už nemůže se kutálet
v těchto smutných dnech
nesmíme přesto déle otálet
Mezi hroby, brodím se blátem
jež se střídá s ratolištěm listů
na hřbitově,místě tolik svatém
dojdeme společně k tomu místu
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, šerý, Vydima27, ARNOKULT
Komentáře (9)
Komentujících (5)