Jaro v letech
Jaro hřeje do tváře,kde života píseň zní
Roztáhlé paže, rozběhnutí v před
Nekonečné lásky a krásy všech dní
Volnost mládí, zapříčiní vzlet
Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde mění se životy v nekonečný sen
Jaro hřeje do tváře,uběhl víc než rok
Soupeř byl obdařen velkou mocí
S časem těžko udrželi krok
Z malých, pak stávali se velcí
Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde mění se životy v nekonečný sen
Jaro hřeje do tváře,kde zdobí svíce kraj
S lístky zvadlých květin,vítr hraje si
Jedni prošli peklem,jiné čeká ráj
Nechtěný přepis, jejich adresy
Z pohledu jejich, pouze malý krok
Kde neuběhl víc, než jediný den
Z pohledu jiných, však velký skok
Kde změnily se životy v nekonečný sen
Pak zůstaly pouze, desky plné jmen ...
Přečteno 246x
Tipy 9
Poslední tipující: Pittoresque, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, mkinka, Psavec, Frr
Komentáře (5)
Komentujících (3)