Léčení
Zase prší a mysl sní
O podstatě lidského bytí
Vzpomínky se chtějí ptát
Bude to zas a znova?
Krásný pocit, co k nám pak do sbírky budeš ukládat?
Zkušenost mlčí, mozek radši též
Srdce zničené na vozíčku z posledních sil řekne
Dejte nové lásce šanci, třeba je to pro mě lék!
Přečteno 164x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Emily Říhová, Guldrun, petrzal, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)