Sedím tu a nechce se mi
vstávat denně s depresemi
Návaly strachu se ke mně ženou
chutě k jídlu mají dovolenou
V myšlenkách zas mířím ke dnu
jen nevím, zda se někdy zvednu
cesta správná nevím kde je
duše má tu stále kleje
Srdce v hrudi sotva bije
dochází mi energie
jedno slovo na rtech mám
rozchod - však hlásku nevydám
Ano hodně bolestivé
a srdce pláče
..těžce se ty rány hojí
..když jeden stále ještě
v tu lásku..věří.
Hodně štěstí. * ST
18.10.2020 15:14:16 | jenommarie