Spiritka
Anotace: Komunita W.o.t pláče
Spiritka je pryč.
Už nepřijde mezi nás.
Utichl z reproduktoru její hlas.
Už nevyjedem po jejím boku.
Nebude nás krýt,
pancíř jejích boků.
Kamarádka, bojovnice,
dohrála poslední bitvu,
už nikdy více.
Pár z nás spatřilo její tvář.
S úsměvem na rtech
vždy vzpomeneme snáz.
Ač odešla v srdcích zůstává dál.
Vzdej ji hold ty, cos s ní kdy hrál.
Přečteno 202x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)