JE TO JEDNO...
Je jedno jestli jsi nahoře nebo dole,
pořád je to stejná metropole,
je jedno jestli skočíš hned nebo ne,
vsaď se,že se jednou stejně rozhodneš..
Nechtěj meč nebo sekeru,
prostě nehledej v každém oporu,
každý nepříjde a nepodavá pomocnou ruku,
to je jak,každému nemůžeš říkat,že jsi v lochu,
každý tě nemá jen tak pro nic za nic rád,
tohle si musíš zasloužit,
a začít bojovat...
JEN SE NEDIV,KDYŽ TĚ NIKDO POTOM NEMÁ RÁD...
Komentáře (0)