Anotace: Smrt tu je a bude. Nevybírá si. Tak se tu ocitla má báseň, věnovaná velmi smutné události.
Vždy šťastná a hodná, s úsměvem na rtu
takovou Vás znám a ve vzpomínkách vidím.
Měla jste vždycky než zlo lepší kartu,
odešla jste a já smutek svůj sklidím.
Odešla jste s jevem známým a podlým.
Čtu si Váš dopis. Tak upřímný a krásný.
S city na krajíčku se za Vás modlím.
V Nebi Vás čeká Bůh a osud spásný.
Každá dobrá duše si zaslouží vzpomínku a tichou modlitbu... krásný večer Rosere
09.11.2020 20:32:18 | Emily Říhová