Pohádka pro zničenou dívku
Nemyslíš si, že to stačí?
Její láska ti nikdy nestačí.
Nemyslíš si, že je čas se vzdát?
Má si prý o tom nechat jen zdát.
Proč si jí utrpení připravil?
Své tragédie ses tak zbavil.
Jednou ti to, ale všechno vrátí.
Za tenhle bol se velmi draho platí.
Brzy roztrhá dokonalý svět,
kousky z něj tě potají bude zabijet.
Až do úplné němoty,
zabodá všechny hroty.
Přečteno 196x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Koala, Guldrun, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)