Zavírání nebeský brány
Anotace: K tomu dušičkovýmu rozjímání...:)
Pánové, končíme,
dnešní otvíračka
ke konci se blíží.
Slunci oči už se klíží.
Poslední milování,
od Boha slitování
už nečekejte.
Zavíráme, dámy,
poslední políbení,
tady u nebeské brány
po víčkách pohlazení,
Bůh vám splní přání
a usnete.
- listopad 2020 -
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Psavec, Akrij8, jenommarie, AngelLia31, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)