Bittersweet (hořkosladká)
Anotace: Pro jednoho kluka, s kterým se opravdu výborně povídá a který si tohle dílko četl jako první :)
Mám kamínek na dlani
až po okraj naplněný vzpomínkou…
Bittersweet…
šťastnou i nešťastnou…
Tichý oblázek
poznamenán smíchem a slzami
je maličký asi jako slunce
z provázku lásky…
obmotán touhami
možná i řekou…té divné krásky.
Necítím nenávist
možná jen prázdnotu…
lemovanou kovovým šarlatem
vychutnavše svou slanou samotu
nekoukám dozadu…vždyť už je po všem…
Oblázek v dlani a řeka co pospíchá
natáhnout paži…zastavit čas…
zahodit vzpomínky, voda je odnese
ztratit tvůj smích…ztratit tvůj hlas…
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Štětice, Egretta
Komentáře (2)
Komentujících (2)