Zdá se venku cosi je
S rozpitými obrysy
Temno strachu dolije
Hledám už jed na krysy
Že to přijde říkali
Uvěřit je laciné
Někde smrdí výkaly
Zdá se budou asi mé
Pavučina bezmoci
Jemně tkaná z frustrací
Hrůzně roste dnes v noci
Zvolna mysl rozvrací
Brzo dveře vylomí
Nechci tyhle bestie
Třicet mincí zbylo mi
Tak pavouku vem si je