Dejte mě na odstřel.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Dejte mě na odstřel.
A zachrání mě archanděl,
co bude mňoukat i syčet,
prskat i chrčet.
Dejte mě na odstřel.
Vyroste pode mnou
krásná petržel.
A možná i ta petržel
rýmovati by se chtěla
a pak zas z chřtánu
země by vyletěla.
Zelená je krásná barva.
Budu i jako zlidštěná larva
čekat na formu motýla
a vykřičím, že země je krásná
od temene.
I zde je vše od semene.
Přečteno 186x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Dejvis, Frr, ARNOKULT, jenommarie, šerý
Komentáře (10)
Komentujících (4)