Anotace: Jak nicotné a pomíjívé jsou střípky času, ale jak bezcenní jsme oproti nim my...
zase ti tam ujíždí rými
05.07.2007 20:08:00 | Jsem ten kdo jsem
:)) Díky moc, jsem ráda, že se líbí! :) Však taky byla nenucená, prostě jsem seděla u počítače a povídala si s kamarádkou, dostala jsem zase uměleckou depku a najednou už jsem měla otevřený poznámkáč a v něm básničku :D. Večer jsem pak napsala ještě jednu, ale u té si raději lépe rozmyslím, než ji sem dám :).
13.03.2007 19:44:00 | Lostris Queen
tak tohle je asi nejlepší z toho co tu máš,nenucené,čisté...je to hezký,fakt!!!
11.03.2007 19:11:00 | Jamesow