Moře, pojmi to zoufalství všech.
Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020.
Moře, pojmi to zoufalství všech.
Ať nenosí ho na bedrech.
Moře, odejmi tu tíhu světa.
Ať krásnější je realita!
Moře řekni, že není hřích žít.
Moře, vezmi mě do své náruče.
Ať necítím obruče.
Moře, dej mi úsměv do tváře.
I ta slanost chutná dobře.
Moře, poslouchej
a dej mi dech.
Ještě dnes. Ještě dnes.
Přečteno 192x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Psavec, Dejvis, Amonasr, Vivien, ARNOKULT
Komentáře (4)
Komentujících (2)