Bolest
na věčnost přikovaná otrokyně
ke stupnici vědomí
vždy věrná
každému zranění
mezi lidmi
mezi tvory
vane vstříc
jak sklepitý vzduch
dýše truchlivou šedostí
plesnivých věků
hlasem naším
volá o pomoc
o vysvobození
ze svého příkoří
Bože můj
s ovlažením tvých rtů
pavučinových krajek mlhy
dej napít pouti ran
mechem povlečených
v náprsní kapsa vesmíru
schovám se ve svém putování
věčnosti
omlouvám se,ale prostřední část,mě tak odrovnala,že se nemohu soustředit na celek a musím myslet na to,že váš sklep potřebuje generálku...
29.11.2020 16:23:03 | Danger
Kéž v bolesti je dostatek
té Boží vláhy
..pro ty..co trpí
by ji mnohem lépe zvládly.*** ST
je tolik bolesti :(
23.11.2020 19:40:39 | jenommarie
v kapse vesmíru neustále sníme o míru, však přehlédneme snadno blížící se Černou díru..ale aspoň nás v mysli nestraší....:-D*
23.11.2020 13:27:04 | Frr