Šiel
Šiel v spleti tiel,
kráčal prázdnou nocou,
opojený mocou.
Nič ho nedržalo,
hľadieť v diaľ.
Nič mu nebránilo,
skryť svoj žiaľ.
V hlbine snov,
šťastný bol,
a keď vstal.
Pohltený v temnote,
zmorený v živote.
Len, Bol.
Přečteno 174x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, šerý, Frr, ccigg, Donne, ARNOKULT
Komentáře (1)
Komentujících (1)