Cítim.
Ale čo?
Beznádej, bolesť, kadečo.
Nie sú to pocity radosti.
Cítím to v každej mojej kosti.
Je to vlastne nič... iba prázdnota,
Ktorá sa mi v tele rozlieva.
Chcela by som s niekym byť,
Pálivú samotu necítiť.
Nikto však nemá čas ani chuť.
Asi je lepsie zabudnúť.
Zabudnúť na mňa a tento svet,
Otváram okno, duša moja, leť!
Doby, kdy jsem otevíral okno jsou asi pryč... Tak pozor, ať neuletíš... Nebyla by to škoda? :o)
05.12.2020 12:50:54 | Crazymike
Škoda alebo vyslobodenie? A škoda pre koho? :)
05.12.2020 23:35:36 | Xixik
No pro všechny, hlavně pro Tebe a Tvojí cestu...
06.12.2020 00:51:37 | Crazymike