Ochromená strachem
Anotace: Strach... Ten vlezlý a přesto tak důležitý cit...
Strach mi všechno nahání,
nevím co mě čeká
a to mě leká.
Snad osud mě vezme do dlaní.
Bojím se, toho co se stane,
nevím kdo mi pomůže.
Zda to vůbec někdo zmůže,
až mě život bavit přestane.
Nebojím se o sebe,
o přátele mám však strach,
že uslyším jejich poslední „ach“
a oni se dostanou do nebe
Že jejich život jen tak prolítne,
co stane se,
nenapraví se,
a mi se to vše promítne.
Strachem ochromená, polapená,
čekám co se bude dít,
jestli něco budu chtít.
Plamínky strachu popálená.
Strach se ve mně probouzí,
mou duši se snaží roztrhat,
a na černo přemalovat.
A má duše se zase roztouží.
Chtěla by se zase radovat,
na lásku se šťastně usmívat.
A neustále ji prožívat,
nenechat v sobě strach roztahovat.
A proto já a má duše s ním bojujeme,
zda se nám to povede
nebo přece jenom někomu něco provede
a rudou krev prolijeme.
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
Komentáře (2)
Komentujících (2)