Boj s depresí.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.
Mám chuť brečet.
Musím vstát.
Otřepat se.
Mám chuť nežít,
vytřepat děs
a nedýchat.
Mám chuť do světa řvát
a sebe celou rozpárat.
Pletou se mi písmena.
Jsem zmatená.
Mysl zjizvená.
Mám chuť prosit za nesmysly,
ať v lidských hlavách nebydlí
a snést hrůzu ze židlí.
Mám chuť žít,
svíjet se a nevzdávat se.
Mám chuť prát se.
Jsem bez kreace.
Život není rekreace.
Mám chuť brečet.
Musím vstát jako automat.
A zapomínat na vypínač,
nejsem počítač.
Ach, nejsem ani spínač.
Stojím nahá ve svém stínu
a mám celoživotní rýmu.
Světe, nikdy Tě nevypnu.
Ani bez Tebe nezdřímnu.
Ty jsi pramen.
Amen. Amen.
Přečteno 266x
Tipy 21
Poslední tipující: Achilleus Naso, Emily Říhová, Iva Husárková, Dejvis, ARNOKULT, Amonasr, enigman, Psavec, Isla, Všezvěd Všudybud, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)