Opuštěný dům.
Sám v opuštěném domě kde páchne moč a plíseň.
Kde vládne tma a kam světlo nesahá,
kde vítr sklíčenou prozpěvuje svou píseň,
zahalen prachem vysvlečen do naha.
Odporné krysy hýřící nemocemi
a červi pojídají odumřelou tkáň.
Na stěně krví napsáno "pomozte mi"
a dýku zkrvavenou svírá moje dlaň.
Sám v opuštěném domě teď bez ducha a barvy,
mé tělo pozvolna rozkládá se a hnije,
mouchy a brouci nakladli do mě své larvy,
Poprvé ve mě něco doopravdy žije.
Přečteno 184x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Donne, Guldrun, Frr, ccigg
Komentáře (2)
Komentujících (2)