Proč slzy bolí tolikrát?
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro milovanou Anii. Má ráda smutné básničky.
Proč slzy bolí tolikrát?
Proč zůstává z Těla vrak?
Proč člověk musí v koutě stát?
Proč?
Šálí mě zrak.
Lidé nejsou automat.
Opratě bortí duši.
A srdci bolest nesluší.
Chce zaspat bolest,
aby nebyla obručí.
Ale nikdo nezaručí klid,
když bolestí je čím dál víc.
A pořád otazník.
Život však není pryč.
Máš kamarádku a
se vším můžeš za ní jít.
Přečteno 205x
Tipy 18
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, Frr, Koala, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Donne, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)