Líbí se mi Tvé vyjadřování, hlavně to, kde lidé neřeší fanaticky určité své bláznovství a posedlosti (u Tebe asi voda) :o) Ale živé a lidské "vyprávění" sebe sama. Pocity, stavy a pochody... Nesnažím se u nikoho o formu kritiky, jen oceňuji tuto formu v textech z mého pohledu :o) Pokud chceš mít větší záběr, vyvaroval bych se přirovnáním k fyzice (která je úplně vedle a jiné pavědy, i když jsou všeobecně přijaté), ale směřoval bych to k běžnému životu a přírodě :o) Abych právě nepsal jako debil každý den a v Tvém případě x krát za den něco, vždy si počkám a napíšu to najednou, protože ne každý text je vypovídající o daném směru a autorovi. A ne pokaždé se vše zadaří :o) Tak ať se ještě více daří, vodní vílo :o)
08.12.2020 17:16:14 | Crazymike