Všední den
Vánek který mě hladí
Na holé kůži
Vánek který mi chladí
Slzy na mé tváři
Které pomalu stékají
Bez zastavení
Hlava plná pocitů
Zmatek
Vztek
A zklamání
Ze sebe
Jsem tak špatnej?
Dělám snad tolik chyb?
A pak je tu noc
Scénář jíž podobnej tomu co bylo dřív
Emoční zmatek
Radost či smutek
Kéž bych to dokázal říct
Ale slovy popsat nelze
Jen naděje
Že to opět jenom přejde
Přejde..každý den není smíchem posvěcený
..a naděje je to hlavní ;)
*ST Pěkná báseň
09.12.2020 23:22:55 | jenommarie