Zima.
Anotace: Ze sbírky Můj svět 2015.
Poprosím o objetí
a uteču pryč.
Nic víc. Nic víc.
Nechci se chvíli bát
a v bezpečí se smát.
A pak hned utíkat.
Pryč. Pryč. Pryč.
Vyhasl mi kahan
a má svíce přestala hřát.
Co bude dnes či zítra?
Nechci vědět. Nechci vědět.
Jen v koutku sedět.
Jen v koutku sedět.
Nechci ráno oči otvírat
a zase se bát.
Chci se vybrečet a utíkat.
Ale nemám, kam jít.
Ale nemám, kam jít.
Slunce svítí a mě to nezajímá.
V těle, duši jenom stále zima.
V těle , duši jenom stále zima.
Pode mnou je kluzký led.
Špatný krok a propadnu se hned.
V těle, duši jenom stále zima.
Srdce bije, nezhasíná.
Život je , jak velká trampolína.
Srdce však bije - nezhasíná.
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fany, ARNOKULT
Komentáře (0)