Můj zlatý vozíček.
Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020.
Příběh dal jsem moři.
Kdo nevěří,
ať sem běží.
Daří se. Daří se.
Skřípe to a občas cigareta.
Donese mě na kus světa.
Už ani nepřemýšlím,
jak se mi to stalo.
Vše odvál čas
a kouř cigarety.
Všechno málo.
Bez chůze. Těžké věty.
Ženské, když vidí vozíček utečou.
Jsem sám a vlnky žal odnesou.
A tak sny splétám do gala
a jiní za mě dělají tralala.
Táta s mámou mě drží nad vodou.
A ta cesta podél moře je mi svobodou.
Nevzdal bych nic ani náhodou.
Dívám se z jiné perspektivy.
Občas všechno bolí.
Můj zlatý vozíček je můj vděčný kamarád,
mám ho za ty roky prostě rád.
A moře mi nikdy neuteče.
Vidím ho i z dálky.
Podejte mi ruku,
když život je vratký.
Na kolečkách.
Držím se zpátky.
A svět s vozíčkem
i o vánocích se dobře vleče.
Žít je krásné přece.
Přečteno 138x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, jenommarie, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, ARNOKULT
Komentáře (10)
Komentujících (3)