Anotace: za všechny Malvíny...
MALVÍNA
Za svitu měsíce
uprostřed světnice,
vlasy víří tu vzduch.
Tančí tu Malvína,
má prsty od vína,
široká sukně víří tu stud.
Pro všechny Malvíny,
ty dcery Eviny,
zítra bude brzy,
dnes ještě hůř.
Malvíně, s hlavou složenou v mém klíně,
já zpívávám sonety o lásce a víně.
;-)ST
24.12.2020 16:32:26 | Tomcat