Je rozdíl mezi čekáním a otálením ;o) jsme ztracenci unášeni proudem osudu?
dnes si nahodila zajímavou tvorbu, je ruznorodá. Tak užívej svátky ;o)
25.12.2020 15:26:29 | Crazymike
Děkuji za přečtení. Každý má občas svůj nesplněný sen. Tak musí psát, aby si ulevil.
A také přeji klidné Vánoce. A ať lidé mají slzy štěstí na nose.
25.12.2020 15:49:38 | mkinka