Neměl jsi...
Anotace: Nechtěla jsem, abys to viděl. Ale možná to je dobře...
Chtěla jsem, abys to neviděl,
Nebo aspoň nevnímal nic,
Nešťastný rub, trápení líc,
Měl jsi poznat jen malý příděl.
Prosím, netrap se tím, být to nech,
Když nevíš, jestli ti na mě záleží,
Tak ti ani trochu nepřináleží,
Zajímat se, zda stačí mi dech.
Chtěl bys snad vědět příčinu?
Tak proč se nezeptáš mě,
Vždyť přece, když vidíš vně,
Proč nemohl bys taky v(i)nu.
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Roser, enigman, Rozmarýna, mkinka, Psavec, jenommarie
Komentáře (8)
Komentujících (5)