Neptej se, proč v noci pláču
za naše mrtvé dítě se modlím
do zdi šeptám jeho jméno
uprostřed spánku se budím
měli jsme být navždy spolu
však dostihl nás zlý osud
proklínám celý svět i tebe
a každý den ptám se : proč ?
Jsou "věci" co popsat se nedají
Jsou bolesti, co bezbřehé jsou v srdcích našich.
Opatruj se...
19.06.2021 15:15:24 | Protos1182
Slzy jsou paměť lásky, kéž je jednou osuší slunce a Ty jsi opět šťastná. Opatruj se, rybko v širém moři
27.01.2021 00:05:11 | Akrij8
Těžká ztráta... kéž je čas hodně milosrdný Rybičko, opatruj se* (*)
10.01.2021 00:01:10 | Emily Říhová
** některá proč
jsou kamenem pro duši.
Ať jeho tíha
ti v životu nebrání
Ať se tvá duše uzdraví..těžké moc**
06.01.2021 10:15:17 | jenommarie