Anotace: když srdce zchladne...
hloubavé, plné citu, ale nevím, vytkla bych tu předvídatelnost veršů... docela by se tu hodilo říct "trochu života do toho umírání" ... myslím, že ten pocit perfektně znám. Otupělost životem, nezájem...
11.03.2007 21:51:00 | EsmE