Můra
Nepíšu často
Nepíšu rád
Jen někdy ze mě slova vyhřeznou
Jak když vymáčkneš vřed
Špína a hnis
Z mé duše
Moje múza
Je spíš můra
Netoužím po ní
Nechci jí
Vrací se
Znovu a znovu
Možná můra na múze?
Zhasni! To pomůže.
10.01.2021 02:20:52 | šerý
Zhasnout už jsem zkoušel
však běda...potmě přiletělo celé hejno
nezbývá než zhasnout...sebe
13.01.2021 13:40:33 | Snacek
Až přiletí zas
kéž ve škraloup se promění
a spláchnout se nechá
vždy..znova a znova
Můra nepříjemná důra :)) ;)
09.01.2021 18:15:46 | jenommarie
To by bylo pěkné, splachnout jí jak škraloup...ale co když by se mi pak stýskalo?? ;))
13.01.2021 13:45:57 | Snacek
Myslím že by přiletěla nová, ale s jiným zabarvením :);).
Opatruj se a přeji TI pěkný den. *
13.01.2021 13:50:47 | jenommarie