Anotace: ................
kolem svět
jehož stěny
tiše se boří
a mě dusí žití
jak klepeta škvoří
vdechovat tíži
dále již nesnesu
raději spát
obejmout nicotu
daleko od běsů
odevzdat vše
co trhá mě na kusy
zbaven vší bolesti
v minulost
lehnu si
pak tma
macecha
co postará se
obejme mne
uspí
a zavře dveře
za mým časem
proč macecha ? mě to tam nesedí ...
ale nejsem autor
a být ve tmě bylo a je pro mne fajn
a spojeno s pocitem bezpečí
že nejsem na očích ...
11.01.2021 23:20:55 | Romana Šamanka Ladyloba