Chronická zácpa.
Anotace: Ze sbírky odraz světla v temnotě 2021.
Chronická zácpa.
Výsledek stresu.
Nevidím krásu.
Nevidím nebe.
Nevidím sebe.
Nic lepšího si neupletu.
Možná i ztrácím větu.
Zátka v sobě.
Jednou nohou v hrobě.
Střeva nepracují.
Tělo stávkuje.
V duši výboje.
Smích skončil.
Co to je?
Slzy potlačené.
Pohřbené naděje.
Zátka v sobě.
Tělo kolabuje.
A duše polevuje.
Již v sobě nežije.
Možná sníh bílý a mráz,
zakryje strach a žití práh.
A někdy i třeba přijde obleva
a všechno z těla vyvěrá.
A bolísky zakryjí třísky
a budou lepší zítřky.
Já nevím, kde hledat života smíšky.
Přečteno 203x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Marcella, Skyrabeus, Amonasr, Z nitra, Květka Š., Kubíno, Frr, Krahujec
Komentáře (6)
Komentujících (4)